Гимназиална баскетболна надежда в Атланта. Модел. Създател. Дизайнер. Журналист. Стилист. Всяко едно от тези определения описва 23-годишната Бейджа Велез. В епоха, в която всеки втори се зове инфлуенсър в социалните мрежи, американката се носи по гребена на вълната, но категорично не е типичното момиче от Instagram.

В резюмето й личи период като social media manager на не кой да е, а на Usher, но след това преминава от другата страна, за да се превърне в едно от популярните лица на добре познатото издание Complex. Но несъмнено най-голямата гордост за тази млада дама е обувката, чийто дизайн създава в сътрудничество с Adidas Originals.

“Получих възможността да зарадвам семейството и приятелите си с ексклузивен вариант на обувката, която направих заедно с Adidas. Бях просто едно хлапе от Атланта, което имаше мечта. Това видео е заснето именно в родния ми град и показва този момент, който затваря кръга”, написа Велес като коментар към вдъхновяващ видеоклип, появил се тези дни в глобалното пространсво и режисиран от самата нея.

Видеото е посветено именно на съвместната ѝ работа с германския спортен концерн и на пътешествието, което я е довело дотук.

Снимки: Adidas