Сигурно сте забелязали, че BUZZ сменят локацията си в Paradise Center. Дори и да не сте, сега ще ви обясним накратко за какво иде реч.

Това ще е първият магазин от веригата, който ще е с изцяло нова и по-модерна концепция. Много интерактивен и интересен подход са ни предложили хората зад BUZZ. Из целия магазин ще има огромни LED екрани, на които ще се излъчват рекламни видеа с последните колекции. Най-интересното в оборудването обаче са 4-те 55" LCD touch екрани. Те ще дават повече информация за моделите и ще осигурят интерактивни забавления на клиентите.

За откриването персонала се е погрижил всички новости да влязат в действие. Както и гореспоменатите touch екрани. На тях, в периода от 06.08. до 09.08 всеки клиент ще има възможност да пробва късмета си в специална игра. Тя има за цел да те предизвика и да видиш какви са ти познанията в sneaker културата, ако е дадеш верен отговор, на touch screen-a ще се появи QR code, който след сканиране със смартфон ще му покаже уникален код. Показвайки този код на касата на магазина, клиента ще разбере какво печели от 500-те награди на томболен принцип. Наградите - кецове, дрехи, шапки и всякакви други артикули. Повече информация как да участваш можеш да получиш на касата.

Танцьорът Реми, който е част от BUZZ crew, загатна леко какво да очакваме в новото си видео, което е снимано в самия магазин, докато тече ремонта.

Какво разбрахме? Нов магазин BUZZ в Paradise Center. Нов облик и голяма дигитализация на интериора. 06.08 стартира голямата игра с 500 награди. Ние ще отидем да си пробваме късмета.