Ако се чудиш на къде да се насочиш този и следващият уикенд, имаме перфектното предложение за теб. Доброто настроение се прехвърля на къмпинг Каваци, бар Куче&Куче, където в два поредни уикенда – 25-26 юли и 1-2 август – ще откриеш лагера на доброто настроение на Jacobs.

Ако и ти нямаш търпение да усетиш соления дъх на морето и да разпуснеш с ледено айс капучино в компанията на много плажни забавления, Jacobs Ice Camp е точно за теб. Освен свежите музикални ритми през целия ден, още през първия уикенд за доброто настроение на посетителите ще се погрижи бийтбокс пърформънса на Искрата. Вторият уикенд пък ще посрещне чаровната Ирина Денева, известна с любимото на всички Shame Party, която ще застане зад DJ пулта, за да изпробва танцовите умения на парти ентусиастите.

А ако си от спортните натури, за които високите температури не са пречка, за да покажат състезателните си умения, организаторите са предвидили плажен волейбол, джаги, фризби и федербал.

За тези, които предпочитат да се наслаждават на съботно-неделната лежерност с книжка в ръка или с любимата им музика в слушалките, удобните пуфове и хамаци в Chill зоната ще ви очакват! А отвореният Ice бар ще бъде на разположение на всеки, който желае да се разхлади с чаша вкусно Jacobs Ice Cappuccino. Original за любителите на класическите вкусове и Salted Caramel – за тези, които обичат да експериментират.

И като споменахме експериментиране – кемпът внася щипка от културата на Ориента на къмпинг Каваци с професионалните рисунки с къна за всеки желаещ. Всички подробности и новости около събитието, както и подробна програма, може да откриете във Facebook event-а.

А за тези от вас, които обичат да улавят летни моменти където и да се намират, не пропускайте да се включите и в онлайн играта на Jacobs Bulgaria, за да освежите лятото със страхотни награди.  За целта, споделете ни свой любим летен момент в Инстаграм с хаштаг #JacobsIceSummer. Тагнете @jacobs_bulgaria и можете да се сдобиете с много вълнуващи награди, сред които Jacobs Ice Cappuccino, колело и другисвежи изненади! Повече информация относно условията на играта, могат да бъдат открити във Facebook страницата на Jacobs Bulgaria.

Jacobs Ice Camp призовава всички посетители да бъдат максимално отговорни и да спазват разумна дистанция. Събитията ще бъдат проведени в изключителни условия на сигурност и дезинфекция. Всички работни лица на място ще бъдат оборудвани със защитни маски, шлемове и дезинфектанти.