Първите две части на поредицата ни по случай Air Max Day са вече факт, а сега идва ред и на третата, където заедно с Мона Гочева и BUZZ ти представяме Air Max Viva в черно-сивата гама. Мона Гочева е позната на публиката като актриса, музикант и влогър. Част от продукциите, в които е участвала са "Не така брат", "Революция Z", "Пъзел похитени", но през последната година и половина се е фокусирала върху ролята на майка на прекрасно момченце. Тя документира всичко това отблизо в Инстаграм профила си, където публикува по частица от живота си всеки ден - от семейство до задкулисни кадри на нейните настоящи и бъдещи проекти. Мона се интересува силно и от мода и света на обувките. Тя основно да залага на монохромни аутфити, стилни и изчиатени визии, като бувките са важен детайл от цялостния й стил. Комфорта винаги е на първо място по важност за младата майка, когато става въпрос за начин на обличане, а Air Max Viva е точно това, в съчетание с много свежа палитра от цветове! За да опознаеш Мона Гочева малко повече й зададохме няколко въпроса:

С какво искаш да бъдеш запомнена? 

Като социален и общителен човек. Обичам да разговарям с различни хора и понякога да излизам от зоната си на комфорт , откривайки че света не се върти около мен и моите интереси, проблеми и ежедневие. Надявам се да зареждам с позитивна енергия другите около мен .

Какво обичаш да правиш в свободното си време?

Да се отдам на допълнителен сън, да си взема горещ душ, да си направя маска за лице и кафе и да си пусна епизод от любим сериал.

Умение, което би искала да имаш?

Повече от едно.

Кой е твоят най-безполезен талант? 

Не мисля, че човек може да има безполезен талант.

Какво би искала хората да спрат да те питат?

"Няма ли да правите второ дете?"

Какво мислиш за социалните мрежи? 

Едновременно най-хубавото и най-лошото откритие на съвременното общество.

Как описваш стила си?

През последната година- предимно скучен. Роклите си стоят по закачалките, а аз обикновено залагам на клин/дънки , бял тишърт или оувърсайз суитчър с маратонки.

Кой е най-важния елемент за един аутфит? 

Комфорта.

Най-добрата и най-лошата покупка, която си правила?

Инвестирам най-много в обувки, чанти и очила. Нов чифт маратонки винаги са добра идея, носейки ги ежедневно няма как да е лоша покупка. Колкото до онези емоционалните шопинг факсове, които всяка жена получава, съм ги имала няколко пъти, и обикновено когато се прибера вкъщи осъзнавам, че нищо от купеното няма да ми влезе в приложение.

Кой моден тренд ти се струва най-безсмислен?

Доста са.

Любим модел спортни обувки от колекцията ти?

Airforce 1.

Ако можеше да имаш колаборация с Nike, каква обувка щеше да създадеш?

Нещо с камъни и брокат. Шегувам се! Няма да се меся, те Nike си знаят работата... аз само ще си ги нося и ще подскачам с кеф!

Вземи и ти като Moна черно-сивата разцветка на Air Max Viva от онлайн магазините на BUZZ, докато още има останали бройки.



Снимки и видео: Димитър Дрю

Грим: Моника Димова

Стайлинг: Богдана Костова