През последната седмица на март, в която се отбелязва Air Max Day (26.03) - празника на едноименната и легендарна обувка, заедно с BUZZ представяме поредица в четири части, където те срещаме с четири готини и интересни момичета, които да представят разцветките на най-новия AIR MAX VIVA - шарен, удобен и перфектен за дълги разходки. Mоделът тази година е една от звездите на сцената на Air Max Day, тъй като Nike всеки път за повода представя по няколко ексклузивни модела на пазара. Във втората част от нашата поредица с BUZZ те запознаваме с Камелия Иванова, която носи AIR MAX VIVA в оранжевата гама. Любовта към обувките се ражда в ранни детски години за Камелия. Тя ясно си спомня как още от времето, когато е тренирала активно лека атлетика, кецовете на Nike са станали важна част от живота й. Днес, колекцията й се състои от над 100 лимитирани чифта и над 300 други, като тя пази дори и най-първия си Nike от 90-те години. За нея, обувката е най-важният елемент на всеки аутфит, защото придава допълнителна нотка цвят и уникалност на стила. Най-важното от всичко обаче, според Камелия, е всеки чифт в колекцията ти да носи частица от теб, твоя вкус и характер. Именно затова тя си избра точно този цвят на AIR MAX VIVA от BUZZ - стилен, различен и незабравим модел, който ще запази специално място сред останалите й обувки. Ако искаш да научиш малко повече за Камелия, ще намериш отговорите й на нашите въпроси по-долу.


С какво искаш да бъдеш запомнена? 

Със стила ми и любовта към кецовете. Надявам се да вдъхновявам все повече момичета да ги харесват.

Какво обичаш да правиш в свободното си време?

Да се разхождам сред природата, да играя баскетбол с приятели, да пътувам и да се срещам с нови хора.

Умение, което би искала да имаш?

Много обичам музиката и винаги съм си мечтала да можех да пея, но всъщност пея фалшиво и избягвам да го правя пред хора. Пея единствено, докато съм сама в колата и шофирам.

Кой е твоят най-безполезен талант? 

Всеки притежаван талант е от полза в дадена ситуация.

Какво би искала хората да спрат да те питат?

"Откъде си взе обувките?" Когато започнах да колекционирам, не съм питала никой – четях статии и проучвах сама къде и как мога да получа даден модел.

Какво мислиш за социалните мрежи? 

Обичам да разглеждам снимки и именно за това много харесвам Инстаграм. Имам регистрация още откакто е създадено приложението, когато всички снимки и акаунти бяха много по-истински. 

Как описваш стила си?

Нямам точно определен стил. Обичам както спортни визии, така и строго елегантни. От консервативния костюм до спортния екип, но винаги в съчетание с чифт яки кецове.

Кой е най-важния елемент за един аутфит? 

Всичко е важно, всеки детайл. 

Най-добрата и най-лошата покупка, която си правила?

Off-White Presto, всеки Jordan 1 high и New Balance Jjjjound за мен са най-удобните обувки,  същевременно и най-стилни. Най-лошата може би някой чифт обувки на висок ток – първо съм много висока и второ не мога да вървя на тях.

Кой моден тренд ти се струва най-безсмислен?

Супер малките дамски чанти, които приличат по-скоро на аксесоар на кукла. Харесвам малки елегантни чанти, но тези най-малките, в които влизат само няколко монети, ми изглеждат нелепи.

Любим модел спортни обувки от колекцията ти?

Off-White Jordan 1 UNC обожавам разчупената версия на класическият модел на Jordan 1-ца, който Върджил създаде и този син цвят на UNC. Съчетанието е невероятно.

Ако можеше да имаш колаборация с Nike, каква обувка щеше да създадеш?

Jordan 1 OG High, Air Max или пък Dunk SB… веднага ще откликна за който и да е модел и мисля да е нещо ярко, цветно и запомнящо се. 


За да имаш и ти като Камелия разцветката на AIR MAX VIVA, не губи време и посети онлайн магазина на BUZZ! Или стани част от групата, която обединява ценителите на кецове в България – SneakersHolics и се включи в екслузивната възможмост, която дават.

Снимки и видео: Димитър Дрю

Грим: Моника Димова

Стайлинг: Богдана Костова