Ако по случайност си пропуснал да прочетеш последните три части от поредицата ни за Air Max Day и АIR MAX VIVA в изминалите дни, то още не е късно. Не пречи обаче и да започнеш отзад-напред, както ти харесва. Днес, в четвъртата и последна част, носейки уверено новите си AIR MAX VIVA от BUZZ е не кой да е, а DARA - българската изпълнителка, която преобърна музикалните класации и покори сърцата на хиляди в страната ни и зад граница през последните няколко години, още с първата си поява на музикалната сцена. Не е тайна, че тя има несравним усет за музика - доказателство са множеството й хитове, които многократно са били част от международни музикални класации и са били награждавани с призове за успех. Освен към музиката, DARA е също силно привлечена към модните тенденции. Стилът й е цветен, дързък, както и силно инспириран от уличната култура и стайлинг. Както всички вече знаем, един от най-основните компоненти на уличен стил са обувките, а любовта към тях не е чужда за талантливата певицата, която винаги е готова да добави някой нов, свеж и различен модел към колекцията си, също като AIR MAX VIVA. Но DARA имаше още какво да ни сподели относно стила и ежедневието си. Зададохме въпросите, получихме отговорите. На теб остава само да прочетеш.С какво искаш да бъдеш запомнена? 

Искам да бъда запомнена като “Човека, заразяващ с усмивка”. Мисля, че имам скрит талант да правя хората щастливи.

Какво обичаш да правиш в свободното си време?

Имам доста различни хобита, най-новото е карането на кола, което е изключително отговорно “хоби”, но ми допада, поне засега. Иначе рисувам, готвя, практикувам йога, стремя се да ходя и на фитнес.

Умение, което би искала да имаш?

Търпение.

Кой е твоят най-безполезен талант? 

Мога да имитирам чайки и на плажа ги привличам по този начин, но не им давам от храната си току-така.

Какво би искала хората да спрат да те питат?

“Дара, кво‘ не чу?”

“Дара, соса маже ли?“

“Какво става с Papi Hans?”

Какво мислиш за социалните мрежи? 

От една страна се радвам, че ни дават възможност да комуникираме свободно по всяко време. Благодарна съм, че мога да говоря с приятелите си от чужбина по FaceTime или в момента да пиша интервюто от вкъщи на дивана, а след това го изпратя по e-mail.

От друга страна, социалните мрежи ограничават живота ни в реалността. Хиляди хора попадат в капана да мислят, че животът в мрежата е нещо реално, към което трябва обезателно да се стремят. Мисля, че така губят щастието от малките неща, фокусирайки се главно върху най-новите дрехи, телефони и коли по цял ден. Един красив залез например е безценен!

Как описваш стила си?

“Оф, нямам нищо за обличане…”

Кой е най-важния елемент за един аутфит? 

Човекът, който го носи и присъствието му.

Най-добрата и най-лошата покупка, която си правила?

Лоши – много хаха. Преди, бързайки за участия, пазарувах главно в мола и съм си купувала буквално каквото хвана. Най-голямата грешка! Но си научих урока. Най-добрата не е една, повечето ми панталони и якета. Голям фен съм на якетата. Майка ми ми уши 8 палта тази година и вече наистина не мога да затворя гардероба, но са уникални...

Кой моден тренд ти се струва най-безсмислен?

Супер високите токчета. Не стига, че са неудобни, а и на моя крак 40-ти номер не изглежда така добре.

Любим модел спортни обувки от колекцията ти?

Тук са повече от един и всички са бели, но най-удобни определено са Nike Air Max! По-комфортно не съм се чувствала в друга обувка.

Ако можеше да имаш колаборация с Nike, каква обувка щеше да създадеш?

Не се сещам за нещо несъздадено до момента, но може би бих заложила на спортно-елегантна обувка, с 5/6 сантиметров ток. Просто знам, че Nike ще я направят мега удобна и перфектно изглеждаща.

Вдъхнови се от DARA и вземи твоя AIR MAX VIVA от онлайн магазина на BUZZ възможно най-скоро!

Снимки и видео: Димитър Дрю

Грим: Моника Димова

Стайлинг: Богдана Костова