След дизайнерската си колаборация с Porsche, Aime Leon Dore ни показват какъв проект са направили заедно с New Balance. Но изцяло в техният дизайнерски стил, който Теди Сантис и компания  се опитват да прокарат. Определено си личи и нюйоркското деветдесетарско звучене, а точно това прави  колекциите им толкова ценени.

Това не е нито първи, нито втори общ проект. Двата бранда се познават доста добре и винаги залагат на класички модели като 997 и 990, върху които бяха работили преди това.Бягането в Ню Йорк е цяла култура, която трудно може да бъде пропусната. Точно там се е насочили и двете компании с тази колаборация. Сега вниманието е 827 в три много различни разцветки. Висока chunky маратонка, с много цветове вкарани в нея. Типично за златната ера на кецовете.

Но има и друго, което ни заинтригува - цялата колекция, която се случва около тази колаборация -  аксесоари, шапки блузи, фланелки, шушлякови долнища, шорти, уиндбрейкъри. Очевидно цялата тематика на градското бягане има огромен импакт върху уличната култура и определено тези артикули ни заинтригуваха.

Говори се, че маратонките ще излязат на 13.03, но за артикулите нищо не се знае. Така, че следете и може да успеете да се сдобиете с нещо.