Не мисля, че има човек, който не е запознат с бранда за спортни обувки adidas, а дали adidas Runners Sofia е толкова познат на широката аудитория? adidas Runners е световна общност от хора с различен житейски опит и интереси, но обединени от желанието си да станат по-добри спортисти, по-добри бегачи. Това са хора, които не просто бягат, те бягат правилно и редовно, винаги заедно, даже често и с кауза. adidas Runners е общност на бегачи, ангажирани с личностното израстване, приятелство и силата на спорта. В България тази общност представят adidas Runners Sofia, в която всяка седмица стотици тренират на две места в София - Националния стадион "Васил Левски" и Южен Парк, бул. „Петко Каравелов“ 12. Можеш да ги намериш във Facebook, за да следиш за графика на седмичните тренировки. Подходът при тренировките е цялостен, но индивидуален. Никой не бяга, за да спечели срещу другия, но всеки се състезава със себе си, защото целта е единствена – да увеличиш капацитета и знанията си, за да постигнеш най-добрата версия на себе си. Под цялостен подход разбирай, че бягането не е самоцел, а дейност, която усъвършенстваш чрез много други упражнения и знания, свързани с цялостната ти физическа подготовка, начин на хранене, грижа за тялото и ума.

аdidas вярва, че спортът има силата да променя живота и затова техните дизайнери и специалисти в разработката на продукти работят в тясна връзка с общността на бегачите, за да създадат нов силует, който взима най-доброто от оригиналния ULTRABOOST, за да представи дързък нов дизайн, комбиниран с най-новите технологии. ULTRABOOST 21 е примерът, който доказва отношението на бранда да предостави повече енергия на хората чрез позитивна промяна. Моделът се появява в момент, в който градовете по целия свят са белязани от пандемията, но бягането е останало като една от основните дейности, които карат градовете и общностите да продължават да се движат. На 14-ти януари adidas представи ULTRABOOST 21 с нов свеж поглед към най-успешната обувка за бягане на бранда. Основното подобрение в ULTRABOOST 21 е обновената Torsion система в подметката. Новата adidas LEP (‘Linear Energy Push’ или Линеен Енергиен Тласък) технология предоставя 15% повече стабилност в огъването в предната част на обувката. В допълнение подметката BOOST е с 6% повече пяна в увеличената част на петата, което дава на бегачите повече възвръщане на енергията и комфорт при всяка крачка. PRIMEKNIT+ – с повече прецизност в изработката на горната част на обувката за оптимална поддръжка на стъпалото и повече свобода на движение, но същевременнолека, за да даде допълнителен комфорт при бягане. Горната част на модела е изработена от PRIMEBLUE материали, които съдържат до минимум 50% рециклирана Parley пластмаса от океаните.

“ULTRABOOST винаги е бил модел, който успява по уникален начин да съчетае емблематичен дизайн, революционни иновации, несравнимо представяне и уникално потребителско изживяване. BOOST и PRIMEKNIT създават и подобряватстандартите в индустрията, докато технологията PRIMEBLUE е новият еталон вустойчивото производство, а adidas LEP от своята страна е новият стандарт в пърформанса. ULTRABOOST винаги е бил „първият“, пионер, който предоставя на милиони удовлетворение във всяка крачка, като променя отношението на хората към бягането“

Сподели Alberto Uncini Manganelli, GeneralManager/Senior Vice President, adidas Running

Глобално проучване, проведено от adidas, поставя акцент върху силата на бягането в постигането на позитивната промяна и подобряването на физическото и менталното здраве в общностите. Бегачите показват 20% по-завишени нива на енергия, в сравнение с хора, които не бягат. Повече от 40% от участвалите в проучването, които са започнали да бягат по-често, твърдят, че гледат по-позитивно на живота. Междувременно над 1 на 3 определиха ползите за психичното здраве от бягането като един от основните им мотивиращи фактори.

Надяваме се, че по-горе споменатите факти са ти достатъчни да започнеш да бягаш, а ние ще ти дадем, няколко, които да те убедят, че adidas Runners е мястото за теб:

Личното отношение на треньорите

Професионалните треньори на adidas Runners винаги отделят нужното внимание на членовете на общността, никога няма да пропуснат да отговорят на въпрос и със сигурност наблягат на правилния начин на спортуване. Дори и досега да не си се занимавал редовно със спорт - няма място за притеснения, защото всеки понеделник те очакват и тренировки за начинаещи.

Тренировките са напълно безплатни

За да си в добра физическа и душевна форма, най-вече се изисква да имаш желание. Тренировките на adidas Runners Sofia са напълно безплатни и няма нужда от предварително записване. От понеделник до събота, на две локации в града. Освен това всеки четвъртък може и да тестваш най-новия модел обувки за бягане на adidas в Южния Парк. През седмицата може да си избереш да отидеш на стречинг, високоинтензивни тренировки, да наблегнеш на скоростта, да отидеш на тренировка за издръжливост или да се включиш към групата в събота сутрин на 5km Run.

Събития "Надпревара в града"

Събитието, още познато и с името Alleycat, е едно от специалните моменти в общността и е отворено за абсолютно всички. Форматът предизвиква участниците да проверят своята логика, бързина истратегическо мислене.

аdidas Runners Sofia се включва в значимите каузи

Общността на бегачите често се включва и в значими каузи, за да вдъхнови членовете си да се грижат не само за себе си, но и за околните и за планетата.

adidas Runners организира спортни лагери на морето  

Да - ако искаш да се готвиш за някое определено състезание, капитаните и треньорите на adidas Runners Sofia ще ти помогнат и с това начинание.

Със сигурност вече си мотивиран да бягаш по-често от всякога и за да изпиташ истинско удоволствие от това ти препоръчваме да го направиш с новият ULTRABOOST 21, за да изпиташ истинско удоволствие. Моделът вече е на пазара в страхотни ярки цветове, зада даде нужната енергия на всекиго.

Следете разговора в Instagram,Facebook и Twitter с #Ultraboost 21 и @adidasrunning