Foot Court ни представя втори епизод от колаборацията си с Емануил Алберт. В първата част се запознахме с Тони и Емили. Сега се отправяме на изток, на брега на Черно море. Морската ни столица Варна представя две лица, които определено какво да ни споделят.

"Казвам се Айча Гюркан, което означава на турски най-красивият полумесец от етапите на луната . На 19 години съм и преди 3 години си дарих косата. Чувствам се много по-уверена и красива без нея. Харесва ми да съм различна и освен това е много удобно. Уча кулинарни изкуства и гастрономия и с това ще се занимавам в бъдеще . Не ям, за да живея , а живея, за да ям. Занимавам се непрофесионално с моделство, също така съм make up artist . Интересувам се от мода и една от най-големите ми слабости са обувките. Никога не са достатъчно!"

Андриан казва за себе си, че е едно пораснало варненско момче, търсещо хубавото и позитивното в живота. "Вълнуват ме психологията на човешките взаимоотношения, фотографията, музиката и изкуството като цяло. Не на последно място харесвам да изглеждам добре, като имам особен афинитет към спортните обувки. А и си е друго да се чувстваш комфортно в своите си удобни и добре изглеждащи кецове. Най-големия ми стремеж е да живея осъзнато, да не се вземам твърде на сериозно и да бъда потребен."

Стилистиката и заснемането е изцяло дело на Емануил Алберт, а музиката във видеото на брат му - Ростислав Алберт. В селекцията от дрехи и маратонки може спокойно да видите последните колекции от магазин Foot Court. Няма как да не забележим колаборацията на PUMA с Karl Lagerfeld или последните Nike модели.