аdidas ще зарадва феновете си с модел, който събира на едно място два от най-познатите силуети на марката. През февруари на пазара трябва да излезе най-новото творение на adidas Originals, а именно комбинация между Superstar и Stan Smith. Няма как да сбъркате Superstar, където и да го видите, а същото важи с пълна сила и за обувката, вдъхновена от американската тенис звезда Стан Смит. 73-годишният американец е бивш №1 в света има две титли от Големия шлем на сингъл, както и още две на двойки.

Моделът ще бъде наличен в наложените вече за Stan Smith цветове - бяло и зелено. Подметката и предната част на обувката са гумени и на практика са една от ключовите части от визията на Superstar, докато изчистената горна част, характерна за Stan Smith също е налице, както и езика, на който е изобразен г-н Смит.

 

Още няма яснота около цената на хибридната обувка, която ще бъде налична на 22 февруари в Европа, а в останалите части на света доста по-рано - на 1 февруари. adidas Originals вече оповестиха, че през 2020 година ще отбележат 50-годишнината от пускането на пазара на Superstar. Преди няколко години пък Смит издаде книга, носеща заглавието Стан Смит: Някои хора мислят, че съм обувка.